28 Kasım 2013 Perşembe

4. Dönem Eğitimleri Başlıyor!


İzmir için kurgulanan inovasyon ağ yapısında yer alacak nitelikli tekno-girişimcilerin yetiştirilmesi amacıyla kurulan İZTEKGEB Tekno-Girişimcilik Akademisi, 4. dönem eğitimlerine başlıyor.

İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (İZTEKGEB) tarafından düzenlenecek olan eğitimlerde seçkin katılımcılara yine sıra dışı bir program hazırlandı.

17-28 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacak olan eğitimler İZTEKGEB'de bulunan TTNET IDEA Arge ve Kuluçka Merkezi'nde düzenlenecektir. Dersler, 1. hafta; 2 yarım gün ve 1 tam gün, 2. hafta; ise mentörlük şeklinde gerçekleştirilecektir. Eğitim kapsamında katılımcılar iş fikirlerini ve iş modellerini oluşturacak, Tekno-Girişimcilik destek programlarına başvurularını hazırlayacak ve program sonunda iş fikirlerini "Asansör Konuşması" etkinliğinde yatırımcılara ve mentörlere sunacaklardır.

Eğer sen de nitelikli bir girişimci olmak ve girişimcilere ücretsiz ofis ve işletme desteği sağlayan İZTEKGEB kuluçka merkezlerinden yararlanmak istiyorsan bu fırsatı kaçırma.


27 Kasım 2013 Çarşamba

4. Dönem Eğitimleri için Adımlar


Eğitim programı 2 hafta sürecektir. 1. Hafta boyunca katılımcılar dersler ve uygulamalarla iş fikirlerini ve iş modellerini oluşturacak, Tekno-Girişim Destek Programlarına başvurularını hazırlayacaktır. 2. haftada ise katılımcılar kendileri ile eşleştirilen mentörlerle serbest görüşmeler yapacaklardır. Eğitim programının sonunda katılımcılar iş fikirlerini, mentörler ve yatırımcıların katıldığı kısa sunumlardan oluşan Asansör Konuşması etkinliğinde sunacaklardır.