14 Şubat 2013 Perşembe

3. Dönem Eğitimleri Başladı




İzmir için kurgulanan inovasyon ağ yapısında yer alacak nitelikli tekno-girişimcilerin yetiştirilmesi amacıyla kurulan İZTEKGEB Tekno-Girişimcilik Akademisi, 3. dönem eğitimleri 12 Şubat 2013 Salı günü Tepekule Kongre Merkezi - İYTE Sürekli Eğitim Merkezi'nde yapılan açılış konferansı ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan İYTE Rektörü ve İZTEKGEB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Güden, konuşmasında İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesinin son 10 yıldaki hızlı gelişiminden ve  Tekno-Girişimcilik Eğitimlerinin, yeni girişimciler için “İnovasyon Merkezi” içindeki “Kuluçka Merkezinde” yer alma fırsatı olacağından bahsetti.







Sayın Prof. Dr. Mustafa Güden’in konuşmasının ardından söz alan İZTEKGEB Genel Koordinatörü Dr. Emrah Tomur, “İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi” ve “İnovasyon Merkezi Projesi” hakkında bir sunum yaptı.








Programın kapanış konuşmasını ise Brightwell Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas yaptı. "İnovatif Girişimcilik" başlıklı konuşmasında genç girişimcilere kendi deneyimlerinden bahseden Manas’ın konuşması tüm katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
Açılış konferansının ardından, bir ay sürecek olan 3. Tekno-Girişimcilik Eğitimleri “Girişimcilik” dersi ile başladı.

7 Şubat 2013 Perşembe

Açılış Konferansı ve Kokteyli

12 Şubat 2013 Salı saat 16.00’da yapılacak olan 3. İZTEKGEB Tekno-Girişimcilik Eğitimi açılış programında tüm ilgilileri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih: 12 Şubat 2013
Saat : 16.00
Yer: Tepekule Kongre Merkezi – Tepekule Salonu C Katı 


Açılış Programı:
16.00 Hoşgeldiniz-Tanışma
16.15 Prof.Dr. Mustafa GÜDEN - İYTE Rektörü
-Açılış Konuşması-

16.30 Dr. Emrah Tomur - İZTEKGEB Genel Koordinatörü
“İnovasyon Merkezi Projesi ve Tekno-Girişimcilik”

16.45 Alphan Manas – Brightwell Holdings Yönetim Kurulu Başkanı
 "İnovatif Girişimcilik"

17.30 Kapanış ve Kokteyl




6 Şubat 2013 Çarşamba

Başvurular Uzatıldı!


3. Dönem Tekno-Girişimcilik Eğitimleri son başvuru tarihi 11 Şubat 2013 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır.